Om oss

Om oss

Perfect Day Media grundades 2011 av Hannah Widell och Amanda Schulman. Vi är ett fullservicemediehus som utvecklar och producerar karaktärsdrivet innehåll för alla medieplattformar. Ett mediehus för uppdragsgivare som vill verka och synas på vad vi kallar The New World Media Arena.

Vi har bred kompetens inom rörlig produktion, PR, podcast, sociala medier där vi inom samtliga områden skapar nya kreativa och unika samarbeten för både små och stora företag där fokus alltid ligger på den personliga avsändaren med en nära relation till sina följare. Vårt nätverk består av några av Nordens mäktigaste profiler och tillsammans med dessa producerar vi flera av Sveriges största podcasts.

Daisy Grace

Daisy Grace är livsstilsuniverset som grundades av Hannah Widell och Amanda Schulman. Du hittar kläder, skönhetsprodukter, en content-driven e-handel, samt två härliga skönhetssalonger i centrala Stockholm. Detta och lite till är Daisy Grace.

Lily & Jack

Lily and Jack Agency grundades av Hannah Widell och Amanda Schulman vintern 2015. Agenturen företräder modeller med olika former och utseenden där ingen norm finns om hur man bör se ut, vilket gör Lily and Jack Agency en unik modellagentur.