Filip & Fredrik släpper podcast om amerikanska valet – I samarbete med Perfect Day Media

11 September 2024

Programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson släpper en ny podcast i samarbete med Perfect Day Media och precis som för fyra år sedan – kommer ”Filip & Fredriks valpodd”, handla om det amerikanska valet. Podcasten har premiär den 14e oktober och nya avsnitt kommer att släppas måndagar, onsdagar och fredagar fram till valdagen den 5e november.

Filip och Fredrik har på olika sätt tagit sig an de amerikanska valen sedan 2008, i allt från tv sända valvakor, dokumentärer och podcasts. ”Filip & Fredriks valpodd” hade premiär inför det förra valet 2020 och nu meddelar duon att även årets president- och kongressval dokumenteras i en intensiv podcastsatsning med minst tre släppta avsnitt i veckan under de händelserika veckorna innan och runt valet.

– Resultatet av det amerikanska valet är en global dominobricka som kommer påverka hela världen rakt ner i helvetet eller mot lättnad och ljus. Att vi nu då ännu en gång får FÖRKOVRA oss hela vägen fram på denna historiska resa är en jävla ynnest. Vi kommer gallra bland intrycken, hitta humoristiska vinklar, leverera halsbrytande analyser och törs även denna vända lova att ingen kan göra det bättre än vi två, kommenterar duon Filip & Fredrik

 

 

Podcasten produceras av Perfect Day Media, finansieras av sponsorer och kommer att finnas tillgänglig på alla poddplattformar gratis för lyssnarna. Den första säsongen av Filip & Fredriks valpodd hade över 150 000 unika lyssnare per vecka enligt Poddindex, och var under perioden 2020 en av Sveriges största podcasts.

– Filip och Fredriks mångåriga kärleksaffär till USA i kombination med deras oefterhärmliga sätt att balansera leveransen av underhållning, analys och bevakning gör den här podcasten till den bästa i sitt slag. Vi är därför väldigt glada över att kunna erbjuda lyssnarna ytterligare en säsong, kommenterar Karolina Sandberg på Perfect Day Media

 

Perfect Day Media huserar några av Sveriges största kommersiella poddar, bland andra Alex & Sigges podcast, Ursäkta, When we were Kings och Gynning & Berg.

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, Filip och Fredrik, är en svensk underhållningsduo. Hammar och Wikingsson är båda journalister, författare och prisbelönta programledare.

För mer information vänligen kontakta: Karolina Sandberg, Perfect Day Media, karolina.sandberg@perfectdaymedia.se

This site is registered on wpml.org as a development site.